change.jpg
 
 

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ERASMUS+ 2023-2024

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τον πίνακα με τα ΑΦΜ των μελών του προσωπικού που εγκρίθηκαν να μετακινηθούν για επιμόρφωση στο πλαίσιο του Προγράμματος ERASMUS+ για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο του GDPR (προσωπικά δεδομένα) στον πίνακα μπορείτε να δείτε τα τελευταία πέντε ψηφία του ΑΦΜ.

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ERASMUS+ 2023-2024

Όλοι όσοι βρίσκονται στη λίστα μπορούν να μετακινηθούν το αργότερο έως 31 Ιουλίου 2024 για διάστημα από 2 έως 5 ημερών επιμόρφωσης.

Σε κάθε περίπτωση, το αργότερο έως τέλος Ιανουαρίου 2024 οι επιλεγέντες θα πρέπει να προσκομίσουν στο Γραφείο Διεθνών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων συμπληρωμένο το Training Mobility Agreement. Σε περίπτωση που αναμένεται έγκριση από οργανωμένο Staff Week, υποβάλλονται τα αντίγραφα των δικαιολογητικών που κατατέθηκαν στο Ίδρυμα Υποδοχής με ακριβή αναφορά της ημερομηνίας που αναμένονται τα αποτελέσματα.

Επιπλέον, όσοι προγραμματίσουν μετακίνηση θα πρέπει ένα μήνα τουλάχιστον πριν την προγραμματισμένη μετακίνησή τους να υποβάλλουν στο Γραφείο Διεθνών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας http://erasmus.uth.gr/gr/.

Εφόσον οι μετακινήσεις πραγματοποιηθούν νωρίτερα από τον Ιανουάριο, η κατάθεση των προαναφερθέντων εγγράφων θα γίνει το συντομότερο δυνατό και τουλάχιστον ένα μήνα πριν την προγραμματισμένη μετακίνηση.

Όσοι/ες έχετε ήδη αποφασίσει ότι σας είναι αδύνατον να πραγματοποιήσετε τη μετακίνηση αυτή, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν.

Να επισημάνουμε πως η κινητικότητα Erasmus+ με σκοπό την επιμόρφωση μπορεί να περιλαμβάνει:

- Οργανωμένες εβδομάδες επιμόρφωσης από τα Ιδρύματα Υποδοχής (Staff week)

- Προγράμματα κατάρτισης ή παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων

- Άλλη μορφή επιμόρφωσης, η οποία αξιολογείται κατά περίπτωση*

* Μεμονωμένες επισκέψεις σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν εξέτασης του αναλυτικού ημερήσιου προγράμματος της προτεινόμενης εβδομάδας, το οποίο θα αναγράφεται στο Training Mobility Agreement.

Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε πως οι συνάδελφοι χωρίς αναγνωρισμένη γλωσσική πιστοποίηση μπορούν να μετακινηθούν μόνο σε Ίδρυμα Υποδοχής που δέχεται τα ελληνικά ως γλώσσα επιμόρφωσης.

Αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας: http://erasmus.uth.gr/gr/

Τα μέλη του διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που επιθυμούν να μετακινηθούν για επιμόρφωση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν από τις 3 έως τις 28 Απριλίου 2023 (12:00 μ.μ.) αίτηση μετακίνησης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://forms.office.com/e/7CkSvr3w0h

Στην κινητικότητα Erasmus με σκοπό τη επιμόρφωση μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του διοικητικού προσωπικού του Π.Θ. (Μόνιμοι, ΙΔΑΧ, ΕΤΕΠ, και συμβασιούχοι κατόπιν υποβολής βεβαίωσης πενταετούς προϋπηρεσίας στο Π.Θ.).

Επιλέξιμη διάρκεια κινητικότητας είναι μία εβδομάδα (2 έως 5 ημέρες επιμόρφωσης).

Η κινητικότητα Erasmus+ με σκοπό την επιμόρφωση μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Οργανωμένες εβδομάδες επιμόρφωσης (Staff Weeks) από τα Ιδρύματα Υποδοχής.
  • Προγράμματα κατάρτισης, παρακολούθηση σεμιναρίων ή εργαστηρίων.
  • Άλλη μορφή επιμόρφωσης, η οποία αξιολογείται κατά περίπτωση*.

* Μεμονωμένες επισκέψεις σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν εξέτασης του αναλυτικού ημερήσιου προγράμματος της προτεινόμενης εβδομάδας, το οποίο θα αναγράφεται στο Training Mobility Agreement.

Oι μετακινήσεις για επιμόρφωση για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 31/07/2024.

Εκπρόθεσμες ή/και ελλιπώς συμπληρωμένες αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής.

Περισσότερες πληροφορίες στα Γραφεία Διεθνών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και στην ιστοσελίδα: http://erasmus.uth.gr/gr/

Το προσωπικό των Τμημάτων που εδρεύει στον Βόλο απευθύνονται στην κα. Μάγδα Παπάζογλου, 24210 74566, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το προσωπικό των Τμημάτων που εδρεύει στη Λάρισα, στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα απευθύνονται στην κα. Χρύσα Φούρλαρη, 2410 684728, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το προσωπικό των Τμημάτων που εδρεύει στη Λαμία απευθύνονται στον κ. Σπύρο Καραμήτρο, 22310 60118, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα μέλη του διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που επιθυμούν να μετακινηθούν για διδασκαλία κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν από τις  3 έως τις 28 Απριλίου 2023 (12:00 μ.μ.) αίτηση μετακίνησης ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου:

 https://forms.office.com/e/7CkSvr3w0h

Στην κινητικότητα Erasmus με σκοπό τη διδασκαλία μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του διδακτικού προσωπικού του Π.Θ. (ΔΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, και συμβασιούχοι διδάσκοντες κατόπιν υποβολής βεβαίωσης πενταετούς προϋπηρεσίας στο Π.Θ.).

Επιλέξιμες αιτήσεις είναι αυτές οι οποίες βασίζονται σε ήδη υπάρχουσες διμερείς συμφωνίες των οικείων τμημάτων με τα Ιδρύματα Υποδοχής.

Οι διμερείς συμφωνίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://erasmus.uth.gr/gr/spoudes/etairoi-gr

Επιλέξιμη διάρκεια κινητικότητας είναι μία εβδομάδα (2 έως 5 ημέρες διδασκαλίας).

Οι μετακινήσεις για διδασκαλία για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και 31/07/2024.

Εκπρόθεσμες ή/και ελλιπώς συμπληρωμένες αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής.

Περισσότερες πληροφορίες στα Γραφεία Διεθνών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και στην ιστοσελίδα: http://erasmus.uth.gr/gr/

Οι διδάσκοντες/ουσες των Τμημάτων που εδρεύουν στον Βόλο απευθύνονται στην κα. Μάγδα Παπάζογλου, 24210 74566, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι διδάσκοντες/ουσες των Τμημάτων που εδρεύουν στη Λάρισα, στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα απευθύνονται στην κα. Χρύσα Φούρλαρη, 2410 684728, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι διδάσκοντες/ουσες των Τμημάτων που εδρεύουν στη Λαμία απευθύνονται στον κ. Σπύρο Καραμήτρο, 22310 60118, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.